Sobre el Refugi d’Obreres, Fundació Privada

La nostra història

El Refugi d’Obreres, Fundació privada, es constituí el 1911, com a Fundació i com a residència geriàtrica per a senyores, seguint la voluntat dels seus fundadors, el matrimoni, format pel Sr. Josep Sert i Rius i per la Sra. Manuela Maneja i Llopis.

Des dels inicis la Companyia de les Filles de la Caritat i de Sant Vicenç de  Paül, en tenen cura de la Residència, treballant conjuntament, religioses i seglars, amb l’objectiu més important, com és el benestar de les residents.

Vull saber-ne més

Més de cent anys després de la seva fundació, l’esperit de servei i entrega segueix intacte, però en el 2003, es veié que les instal·lacions de la masia havien quedat antigues, degut la pas del temps, i gràcies a una expropiació de terreny per part de l’Ajuntament de Barcelona, i un important crèdit bancari, es pogué fer l’ampliació de la residència i la construcció d’un aparcament en el subsòl, que ajuda en el manteniment de la Residència.

Les obres començaren amb la col·locació de la Primera Pedra, el 27 de setembre del 2008 i foren inaugurades el 24 de febrer del 2011.

Amb la construcció del nou edifici, la Residència s’ha adaptat als nous temps.

Compte amb un gran equip humà, amb tots els serveis necessaris per atendre a les residents de manera professional, i amb unes instal·lacions noves i modernes, adaptades a la gent gran, amb habitacions individuals i dobles, menjadors, sales de reunions i activitats, jardí i totes les comoditats per una vida digna i confortable.

A partir del 2011, i gràcies a les subvencions públiques rebudes, la Fundació segueix restaurant i ampliant l’edifici de la masia, dotant-lo de noves i amplies habitacions, tenint en compte l’estructura històrica de l’edifici, tant interna com externa. Aquesta restauració es fa, en funció de les subvencions públiquesm atorgades.

Veure presentació centenari

La Fundació avui, disposa de dues edificacions que pretenen donar un servei al barri, i dinamitzar les accions socioculturals del propi centre.

Veure memòries 2017Veure memòries 2016Veure memòries 2015

Compromís amb la comunitat

Convidem al barri, a compartir les nostres activitats, Cessió de espais i Voluntariat per apropar-se a la gent gran.

Atenció Centrada en la Persona (ACP)

Model de satisfacció tant per les famílies dels usuaris, treballadors i residents.

Llei de transparència

El portal de transparència de Refugi d’Obreres, Fundació Privada et dóna la benvinguda. Llei de transparència.

Aparcament del Refugi

Situat a un pas de la Plaça Lesseps al costat de la Biblioteca Jaume Fuster. A 15 minuts del Parc Güell. Ideal per deixar el cotxe a les portes de Gràcia. Aparcament del Refugi.

Esdeveniments

Com a part del nostre apropament a la comunitat organitzem esdeveniments per a
gaudi de residents, familiars i qui vulgui col·laborar

Contacta amb nosaltres

Per a més informació sobre el centre: activitats, ingressos, serveis o per a qualsevol altre dubte

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    He llegit i accepto la Política de privacitat