Els nostres serveis

Les nostres activitats faciliten el benestar de les residents  que engloba tots els aspectes de la persona
Treball social

La treballadora social, té el primer contacte amb la família o la nouvinguda al centre encarregant-se tant dels ingressos com les baixes. A més es donarà recolzament a la resident i la seva família atenent els seus aspectes bio-psico-socials i afavorint la connexió amb les institucions externes.

Mèdic

Seguiment individualitzat. Periòdicament revisem la salut de la resident, amb la coordinació del CAP /MÚTUA.

(Zona i especialistes)

Infermeria

Control diari de l’estat de salut / malaltia de cadascuna de les residents i les necessitats bàsiques de la vida diària i integral de les residents. Prevenció. Control i seguiment.

Assistència geriàtrica

Atenció personalitzada les 24 h al dia, els 365 dies de l’any.

Fisioteràpia

Atenció individualitzada per intentar preservar l’autonomia de la resident  en el cas de patologia aguda o degenerativa.

Psicologia

Atenció individualitzada o en grup, contribuint a la qualitat de vida de les residents mitjançant el coneixement de la persona, el seu procés d’envelliment, i les seves necessitats dins l’àmbit institucional.

Educació Social

Ampli programa d’activitats variades que pretenen estimular i fomentar les habilitats i capacitats de les residents de manera lúdica i social.

Teràpia ocupacional

Intervencions a nivell individual o de grup amb l’objectiu de minimitzar el deteriorament que comporta l’envelliment i mantenir al màxim l’autonomia en les activitats de la vida diària.

Assistència espiritual

Acompanyament personalizat. Celebració diària de l’Eucaristia per a les persones que lliurement ho desitgin.

Cuina in situ

Via prescripció facultativa i amb supervisió de la RHS, les dietes son personalitzades per un especialista en dietètica.

Bugaderia

Neteja i cura de la roba de les residents.

Cura personal i bellesa

Facilitats de serveis externs com perruqueria, un cop a la setmana, i podologia un cop al mes.

Acudes externes

En cas excepcional i quan la família no pugui acompanyar-les, posem aquesta prestació a la seva disposició.

Atenció
Centrada en la
Persona

El nostre model

Els models d’Atenció Centrada en la Persona busquen harmonitzar les organitzacions amb les preferències i desitjos de les persones que necessiten atenció i cures.

Veure nostre model

Coneix els nostres últims esdeveniments

Uncategorized @ca
10/01/2024

CELEBRACIÓ DIA DE REIS

Aquest matí a Refugi D'Obreres, hem tingut el plaer i privilegi de rebre a Ses majestats Els Reis de l'Orient, acompanyats d'alguns patges. Han tingut la deferència de fer-nos una visita i oferir-nos alguns dolços, carbó inclòs. Ara, resta esperar la…
Uncategorized @ca
02/10/2023

CELEBRACIÓ DE LA MERCÈ

Enguany, a Refugi d'Obreres hem celebrat la festivitat de la Mercè d'una forma força participativa. Per una banda, hem fet un vol per la història, recordant a les patrones de la nostra ciutat, Sta. Eulàlia i La Mercè. Què va…
Uncategorized @ca
14/08/2023

CELEBRACIÓ DIA DELS AVIS

El Dia dels Avis és un dia commemoratiu dedicat als avis i àvies, que complementa el Dia del pare i el Dia de la mare. Se celebra el 26 de juliol amb motiu de l'onomàstica dels sants Joaquim i Anna.…