Els nostres serveis

Les nostres activitats faciliten el benestar de les residents  que engloba tots els aspectes de la persona
Treball social

La treballadora social, té el primer contacte amb la família o la nouvinguda al centre encarregant-se tant dels ingressos com les baixes. A més es donarà recolzament a la resident i la seva família atenent els seus aspectes bio-psico-socials i afavorint la connexió amb les institucions externes.

Mèdic

Seguiment individualitzat. Periòdicament revisem la salut de la resident, amb la coordinació del CAP /MÚTUA.

(Zona i especialistes)

Infermeria

Control diari de l’estat de salut / malaltia de cadascuna de les residents i les necessitats bàsiques de la vida diària i integral de les residents. Prevenció. Control i seguiment.

Assistència geriàtrica

Atenció personalitzada les 24 h al dia, els 365 dies de l’any.

Fisioteràpia

Atenció individualitzada per intentar preservar l’autonomia de la resident  en el cas de patologia aguda o degenerativa.

Psicologia

Atenció individualitzada o en grup, contribuint a la qualitat de vida de les residents mitjançant el coneixement de la persona, el seu procés d’envelliment, i les seves necessitats dins l’àmbit institucional.

Educació Social

Ampli programa d’activitats variades que pretenen estimular i fomentar les habilitats i capacitats de les residents de manera lúdica i social.

Teràpia ocupacional

Intervencions a nivell individual o de grup amb l’objectiu de minimitzar el deteriorament que comporta l’envelliment i mantenir al màxim l’autonomia en les activitats de la vida diària.

Assistència espiritual

Acompanyament personalizat. Celebració diària de l’Eucaristia per a les persones que lliurement ho desitgin.

Cuina in situ

Via prescripció facultativa i amb supervisió de la RHS, les dietes son personalitzades per un especialista en dietètica.

Bugaderia

Neteja i cura de la roba de les residents.

Cura personal i bellesa

Facilitats de serveis externs com perruqueria, un cop a la setmana, i podologia un cop al mes.

Acudes externes

En cas excepcional i quan la família no pugui acompanyar-les, posem aquesta prestació a la seva disposició.

Atenció
Centrada en la
Persona

El nostre model

Els models d’Atenció Centrada en la Persona busquen harmonitzar les organitzacions amb les preferències i desitjos de les persones que necessiten atenció i cures.

Veure nostre model

Coneix els nostres últims esdeveniments

Uncategorized @ca
01/12/2021

5º Xocolatada Solidària

Amb motiu del dia internacional del càncer infantil, hem tornat a participar en la 5a Xocolatada Solidària. Moltes gràcies a totes les persones que heu deixat el vostre donatiu a la guardiola durant aquests dies, i moltes gràcies també a…
Uncategorized @ca
11/11/2021

La tardor al Refugi

Ha arribat la tardor al Refugi d'Obreres, i amb ella els panellets, la Castanyera, les fulles i les castanyes. Però ens ha costat la nostra suor!
Uncategorized @ca
27/02/2020

Carnestoltes 2020

En aquest Carnestoltes hem fet un viatge al passat... ja que ens vam teletransportar als anys 20!!. D'una banda, les senyores han fet les seves disfresses amb l'ajuda dels alumnes de l'Escola Sunion mitjançant diversos tallers intergeneracionals. D'altra banda, tota…