Uncategorized @ca

Nadal 2019

By 07/01/2020 No Comments

El mes de desembre del 2019 ha sigut molt especial per a tothom, ja que hem tingut la sort d’haver rebut moltes visites i d’haver fet diverses activitats.

Ens han visitat la Coral Sanllehy, l’Escola Projecte i els alumnes de Solc Nou, que ens van emocionar amb les sevas nadales.

A més a més, nosaltres ens vam animar anar a cantar nadales als menuts de la llar d’infants Petit Kinder. També vam anar a la gran festa de Nadal organitzada per “Salutem – accions comunitàries del barri de La Salut”, on vam gaudir d’un berenar magnífic i d’un grup musical de Country, el qual ens va animar a totes.

També s’ha de destacar la participació del Refugi a la Marató de TV3 mitjançant la venda solidària promoguda pel taller de pintura sobre tela … Va ser tot un èxit!

D’altra banda, hem rebut a les Reines Magues de l’Escola Pineda, hem jugat a jocs de taula amb els/les alumnes de l’Escola Marillach i hem fet un Bingo especial de Nadal. La diversió ha estat assegurada!

A més a més, han vingut ses Majestats els Reis Mags d’Orient a donar-nos caramels i carbó dolç.

Per concloure, pel que fa a la gran festa del Refugi d’Obreres d’aquest any, algunes residents es van atrevir a cantar nadales i recitar poesies i també es va celebrar el 25è aniversari de duos dues treballadores de la nostra casa.

Moltes gràcies a tots i a totes per haver fet que aquest Nadal hagi estat tan màgic per a totes nosaltres!