Uncategorized @ca

Carnestoltes 2020

By 27/02/2020 No Comments

En aquest Carnestoltes hem fet un viatge al passat… ja que ens vam teletransportar als anys 20!!. D’una banda, les senyores han fet les seves disfresses amb l’ajuda dels alumnes de l’Escola Sunion mitjançant diversos tallers intergeneracionals. D’altra banda, tota la decoració ha estat feta per les senyores del Refugi. Es que… estan fetes unes artistes!!!

A més, hem tingut la sort d’anar a diverses festes de Carnestoltes. En primer lloc, la festa del “Petit Kinder” on vam gaudir amb els més petitons. Després, la gran festa del Refugi d’Obreres, on van venir el grup “Country Solidari” a ballar i cantar amb nosaltres; es va fer un repartiment de diplomes a les millors disfresses i vam gaudir de la companyia dels familiars de les senyores i dels professionals del Refugi d’Obreres amb molt bona música.

Finalment, i per tancar aquesta meravellosa festa, em sigut convidades a la festa del ” Casal Cardener” (Projecte Radars) i vam fer un taller de manualitats, un súper desfilada, un magnífic berenar i, sobre tot, hem gaudit de una molt bona companyia.

Gràcies a tots per participar en aquesta gran festa!!